+381645559559
Select Page
z

Kasina by Community

Klub Kasina by Community je najpopularniji klub za ljubitelje žive muzike u Beogradu, nalazi se u najfrekventnijem delu Beograda, pored hotela Kasina. Klub se nalazi u centru Beograda, naspram Terazijske česme. 

Kao jedan od lidera dobrog provoda u gradu, klub Kasina je mesto o kojem mnogi Beograđani pričaju.

Svoju reputaciju, brend i stalne posetioce klub Kasina by Community je stekla prvo  kao pivnica, što je u početku I bila, dok sada predstavlja izuzetno moderan I veliki klub, projektovan po najmodernijim svetskim standardima.

 

Z

Rezervacije za klub Kasina

Kapacitet kluba Kasina Beograd je oko 700 ljudi, a uzimajući u obzir na to da je reč o jednom od najpopularnijih klubova prestonice, svoj dolazak morate najaviti, odnosno rezervisati. Preko telefona za rezervacije odmah možete besplatno napraviti rezervaciju i obezbedite neko dobro mesto u klubu.

Klub Kasina Beograd je poznat je po izuzetno kvalitetnoj usluzi, najlepšim gostima, ludim noćima u i jakim gostovanjima,  najvećih estradnih zvezda. Kasina bar je mesto koje posećuju sve generacije. 

Nemojte čekati, već sada se možete opredeliti za kvalitetan provod, pozovite nas i rezervišite Vaše mesto u klubu.

Nesvakidašnji enterijer kluba Kasina by Community

Enterijer kluba Kasina je nakon skorašnjeg renoviranja još atraktivniji, tako da se možete nadati nečemu svakako originalnom. Plafoni su  visoki a klub je veoma prostran, ventilacija je izuzetna te klub nikada nije preterano zagušljiv, bez obzira na stalnu veliku posećenost i zaigranu atmosferu. Organizacija prostora je takva da imate uvek bez obzira na popunjenost dovoljno prostora za igru.

Muzika u klubu Kasina

Nemojte propustiti žive svirke I nastupe najvećih izvođača, tako da Kasina bar predstavlja Broj 1 klub koji ekskluzivne nastupe najvećih zvezda rok i pop muzike našeg regiona. Neki od njih su  Karleuša, Toni Cetinski, Aco Pejović, Lexington Bend, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga i drugi.

Ko sve izlazi u Kasina Klub

Kasina klub odredila najnižu granicu za ulazak u klub a to je 23 godine. Vaš ”dres koda” nije prihvatljiv ukoliko praktikujete da izlazite u trenerkama i sportskim patikama, neko poluelegantno ili elegantno oblačenje, je potpuno prihvatljivo odnosno pristojno za ovakav tip izlaska i ovakav prostor. Gosti su uglavnom mladi ljudi željni dobre zabave koji vole koncept takozvanih ‘’fensi’’ klubova, koji vole dinamičan i raznovrsan repertoar i maksimalno profesionalnu uslugu.

Lokacija bara Kasina

Klub se nalazi na adresi Terazije 25, ova adresa se nalazi u samom centru grada i svim ljubiteljima klubova u Beogradu odlično poznata.

Atmosfera je ono što je glavni agut ovoga mesta, od velikog broja klubova, kafana, barova u gradu, retko koji se može pohvaliti atmosferom koja je prepoznatljiva za Kasinu. Počev od structure gostiju koja znatno doprinosi tome, klučni elementi su i enterijer kluba, kvalitetno osoblje, usluga najvišeg nivoa, jaka gostovanja itd.

 

Kasina bar - parking

Prednost kluba Kasina je što se u blizini se nalaze velike gradske garaže “Zeleni venac I Pionirki park” gde možete ostaviti vaše vozilo. 

}

Radno vreme kluba Kasina

Radno vreme kluba Kasina Beograd je svakog dana  od 08:00h do 01:00h. Sredom, petkom i subotom radi produženo do 04:00h. Baš tim danima se organizuju žive klupske svirke, I onda Kasina postaje prava opcija za noćni izlazak. Repertoar se uvek menja, a program kluba ovde možete videti.

 

Cenovnik

Adresa: Terazije 25, Beograd

Broj telefona: +381645559559

Call Now ButtonRezervišite