+381645559559
Select Page

Klub Gotik se nalazi u sklopu Beton hale koja je najatraktivnija lokacija za izlaske u Beogradu. Klub je uređen prema svetskim standardima i po svim karakteristikama parira velikim evropskim klubovima. Sve ovo omogućava svim posetiocima vrhunski ambijent i ugođaj. Rasveta I posebno ozvučenje ovog kluba je nešto što će svakako pomeriti granice dobrog provoda.

 

Savršen enterijer kluba Gotik

Ono što posetioce ovog kluba oduševljava jeste sam enterijer kluba, koji je sa stilom i na moderan I atraktivan način uređen. Svaki vaš izlazak u klubu Gotik, biće nezaboravan i prijatan, profesionalno i ljubazno osoblje, preduzeće sve sve kako biste se maksimalno opustili I kako biste uživali.

Naši poznati stručnjaci u oblasti arhitekture i vlasnici kluba Gotik potrudili da ovaj enterijer bude podoban za neverovatnu zabavu, svetlosne efekte, lasere sa kojima uživate uz najbolja gostovanja, elegantne goste i atraktivne detalje i vizuelne efekte. Nećete zaboravite sjajne slike od prethodne noći, pošto se one emituju apsolutno svugde a i vaši prijatelji će želeti da posete to isto mesto.

Šta se sluša u klubu Gotik, Najbolja gostovanja u Beogradu

Klub Gotik je gotovo odmah postao vodeće mesta u noćnom životu Beograda, ali i šire, a taj epitet već na prvu loptu, svojim nesvakidašnjim izgledom I gostovanjima apsolutno zaslužuje! Ono što razlikuje Gotik klub od ostalih sličnih mesta u okruženju je to što ovaj klub nudi kvalitetnu pop i RnB muziku i na taj način upotpunjuje celokupnu ponudu što se tiče aktuelnog repertoara prestoničkih klubova.

U klubu Gotik moći ćete uživo da čujete najveća imena domaće muzičke scene, pa ako ste raspoloženi za kvalitetan provod sa vrhunskim gostovanjima, onda će Gotik postati vaš omiljeni klub za izlazak. Ono što vas u ovom klubu očekuje nikako nećete moći da zaobiđete, pre ili kasnije ćete u ovaj klub doći zbog najbolje zabave. U program kluba Gotik ćete se zaljubiti već prilikom prvog dolaska.

Struktura gostiju kluba Gotik

Klub Gotik je za veoma kratko vreme postao glavno mesto za izlazak Beograđana, ali i gostiju iz drugih gradova i država koji vole i žele da uživaju u pravom klupskom provodu u Beogradu. Gotik klub je glavno mesto za one najpoznatije gradske hedoniste i klabere koji prepoznaju šta je provod i umeju kvalitetno da se zabavljaju.

Gotik je mesto provoda za najatraktivnije devojke i najzgodnije momke koji žele da budu uočeni i da se o njima govori. U klubu Gotik se priređuju najbolje žurke u gradu, stoga neiznenađuje što sve najbolje ekipe dolaze ovde da se provode do ranog jutra.

Gotik klub Beograd - lokacija

Lokacija kluba se nalazi na najpopularnijih mesta za izlazak Beograđana a to je Beton Hala. Adresa kluba je Karađorđeva 2-4, a ova lokacija predstavlja najaktuelnije mesto za sve klabere i one koji puno očekuju od noćnog provoda.

Kapacitet parkinga u blizini kluba Gotik

Beton Hala, u kojoj je smešten klub Gotik ima jedan od najvećih parkinga u gradu, pa svi oni koji odluče da dodju u Gotik vozilom ne treba da se opterećuju time da li će naći mesto. Takodje ukoliko konzumirate alcohol do kluba vrlo lako možete doći i prevozom ili taksijem.

}

Gotik klub Beograd - radno vreme

Radno vreme kluba Gotik je od 00h pa sve do 4 sata nakon ponoći. Klub Gotik Beograd je kapaciteta od oko 500 ljudi. Za nezaboravan provod i pravu degustaciju provoda u klubu Gotik za Vas ima mesta.

Sezona iza nas je bila prepuna brojnih iznenađenja, a mi Vam obećavamo da će i ovoga puta biti veoma dinamično. Uverite se što pre zašto je baš Gotik omiljeno mesto za provod ovako velikog broja ljubitelja najboljeg provoda. Dobrodošli u klub Gotik!

Cenovnik

Adresa: Beton Hala, Karađorđeva 2-4, Beograd

Broj telefona: +381645559559

Call Now ButtonRezervišite